Servis

Auto servis je, obzirom na tehnološku složenost automobila vrlo zahtjevna djelatnost koja podrazumjeva stalne obuke ljudi, skupocjene specijalne alate i opremu. Ali samo takav serviser je u stanju da pruži uslugu na visini svetskih brendova koje zastupa. Vrsta organizacije koju MIMA.CO  koristi a po uzoru na najrazvijenije sisteme ove vrste, jeste rad sa prijemnim odeljenjem na način da stranka uvek ima samo jednog sagovornika, čime se do kvalitetnog rešenja za svoje potrebe dolazi najbrže, najefikasnije i najtačnije. Posebno napominjemo, obzirom da je danas anti koroziona garancija u trajanju od 12 godina, naravno samo ako se automobil redovno održava u ovlašćenom servisu

Svi naši korisnici usluga i kupci delova mogu dobiti karticu lojalnosti kojom stiču popust od 10% na uslugu u servisu u periodu od godinu dana.

Vrlo bitan segment u održavanju vozila je i motorno ulje, koje mora biti u skladu sa tehnološkim zahtevima proizvođača.  Ovo za naše korisnike znači da mogu biti apsolutno sigurni jer se ulje direktno uvozi direktno od proizvođača.

Vise informacija na +382/31/678-044 +382/67/314-692 +382/67/245-035 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2019  Moto Montenegro auto djelovi servis Herceg Novi Crna Gora    by mneportal.com